Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dota 2’ye Değerlendirme Sistemi Geliyor

Tıpkı Counter-Strike: Global Offensive'de olduğu gibi Dota 2'ye de değerlendirme sistemi geliyor. Bu sistemi CS:GO'da bulunan Overwatch gibi olacak.

Geçen hafta, Dota 2 geliştiricisi ValveMOBA oyununun Sonbahar Sezonu için oyuna gelecek olan çok sayıda güncellemeyi açıkladı. Dota 2’ye gelen Guild özelliği ile de yeni güncellemeler paylaşan geliştirici ayrıca oyuna yeni bir değerlendirme sistemi geleceğinden bahsetti. Bu değerlendirme sistemi tıpkı Counter-Strike: Global Offensive oyununda bulunan Overwatch sistemi gibi olacak.

Dota 2ye Degerlendirme Sistemi Geliyor

Valve, geliştirici gönderisinde, “Oyuncuların toksisitesi ve oyun bozucu davranışları açısından, bazı açılardan Counter-Strike: Global Offensive’inkine benzer, yeni bir Overwatch tarzı sistem üzerinde çalışıyoruz” diyor. Valve ayrıca “Bununla ilgili daha fazla bilgi paylaşmaya henüz hazır değiliz, ancak elimizden geldiğince çabuk paylaşacağız. Bunu oyuna mümkün olan en kısa sürede dahil etmeyi umuyoruz.” dedi.

CS:GO’nun Overwatch sistemi, temel olarak FPS oyununun topluluğunun bir “oyun içi tekrar inceleme sistemi” kullanarak kendini düzenlemesine izin verir, yani yeterli oyun bilgisi ve deneyime sahip üyeler, yardımcı olmak için sekiz oyuna veya yaklaşık on dakikalık oyun çekimine bakabilir. Değerlendirme sistemi dahilinde bulunan oyuncular, raporların geçerliliğini toplu olarak değerlendirebilir ve gerekirse geçici yasaklar uygulayabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.