Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dota 2’nin 7.25 Yaması Çıktı Ve Bazı Büyük Değişiklikler Var

Dota 2'nin 7.25 yaması yayınlandı ve oyunda bazı önemli değişiklikler var.

Dota 2 yama 7.25 çıktı ve oyunun mevcut durumu üzerinde kesinlikle büyük bir etkisi olacak olan toplama aşaması, Kahramanlar ve eşyalar ile ilgili bazı büyük değişiklikler yapıldı. Geri dönüşlerin sayısı kesinlikle Bounty sistemindeki ayarlamalarla artacaktır.

Dota 2nin 7.25 Yaması Çıktı Ve Bazı Büyük Değişiklikler Var

Dota 2, 7.25 yaması ile herkes yeni metada hangi Hero’nun OP olduğunu anlamadan oyunu kafasına çevirebilecek bazı önemli değişiklikler getirdi. Tüm Seçim artık beş raunt çekme seçeneğine sahip, hem Radiant hem de Dire her birinde aynı anda bir kahraman seçiyor. Seçimler bir sonraki tura kadar gizlenir ve her iki oyuncu da aynı kahramanı seçerse, ikinci seçilene başka bir kahraman seçmek için biraz zaman verilir.

Kaptan Modunda faz başına yasak sayısı 3/2/1’den olarak 4/1/1’e değiştirildi ve Rastgele modun’da kahraman havuzu 50’den 40’a düşürüldü. Power Runes şimdi dört dakikada çıkarken, sonraki respawnlar hala her iki dakikada bir. 40. dakikada Power Runes artık haritanın her iki tarafında da ortaya çıkmıyor.

Hem altın hem de ödül deneyimleri, potansiyel geri dönüş olasılığını arttırdığı için bazı oyunları uzatabilecek bazı büyük artışlar gördü. Nature creepleri öldürmek artık daha kolay çünkü Frost Armor’ları yavaş ve zırhları azalırken Radiant Ancient creepleri istiflemek artık daha kolay.

Maddeler söz konusu olduğunda, bazı istisnaları hariç tutarsak, öğelerin çoğunun genel olarak ayarlandığını ve hem saldırı hem de savunma istatistiklerinin arttığını söylemek güvenlidir. En büyük değişiklik, Seyahat Botları’nda etkin olan Teleport’un yanı sıra Town of Portal Scrool’un 40 altından 90 altına çıkmış olması.

Şampiyon düzenlemeleri oldukça çeşitlidir. Bazı kahramanların metadaki genel yerini kesinlikle etkileyecek bazı değişiklikler olsa da, hafif hareket hızı artışı gibi bazı küçük değişiklikler de var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.