Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dota 2 Son 6 Ayın En Yüksek Oyuncu Seviyesi Ulaştı

Dota 2'nin oyuncu sayısı yine patladı gitti.

Gerçek zamanlı olarak bilgisayar platformu oyuncularına sürükleyici bir strateji deneyimi sunmaya devam eden Dota 2’den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Yapımın oyuncu sayısı yine patlama yarattı. Oyuna olan ilgi artmaya devam ediyor.

Dota 2 Son 6 Ayın En Yüksek Oyuncu Seviyesi Ulaştı 2

Valve’in başarılı oyunlarından bir tanesi olan Dota 2, 2013 yılından bu yana milyonlarca oyuncu tarafından oynandı ve oynanmaya da devam ediyor. Sık sık oyuncu sayısı ile haberlerimize konu olan yapım aylar sonra yine oyuncu sayısında bir patlama yarattı ve haberlerimizde kendine yer buldu.

The Loadout’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Dota 2’nin oyuncu sayısını son 6 ayın en yüksek oyuncu sayısına ulaşmış. Geçtiğimiz Ocak ayında eş zamanlı olarak günlük 616.415 oyuncuyu sunucularında ağırlayan başarılı oyun son 30 günde ise günlük 663.812 oyuncu tarafından oynanıyormuş. Habere göre bu bilgiye Steam Charts verilerinden ulaşılmış.

Son 6 ayın en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştığı belirtilen oyun özellikle espor turnuvaları ve yayınladığı belgesel tadındaki videoları ile oyuncuların iştahını artırıyor gibi görünüyor. Yapım güncellemeler ile yeni içerikler almaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.