Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DOTA 2, Red Bull Son Şampiyon Turnuvasının Kazananı Belli Oldu

DOTA 2, Red Bull Son Şampiyon Finali sonuçlandı. Şampiyon sonunda belli oldu. Oldukça çetin bir mücadelenin ardından şampiyon Team Entelechy

Türkiye’de DOTA 2 oynayan yaklaşık 4 milyon oyuncu var. Tabi, bunların bir kısmı hala oynuyorken bir kısmı bırakmış durumda. Ancak, DOTA 2 evrenini severek takip eden milyonlarca insan olduğunu gösteriyor. İşte tam da bu noktada, DOTA 2 şampiyonalarının azlığından yakınırken 2015 yılında Red Bull Son Şampiyon turnuvası ile DOTA 2 sahneleri de şenlenmeye başladı. Geçtiğimiz gün haberini yaptığımız mücadele sonuçlandı.

Red Bull Son Şampiyon

ESL Türkiye Şampiyonasını kazanan Dark Passage ile açık elemelerde birinci olan Team Entelechy arasında geçen zorlu mücadele, 5 maçlık bir seri halinde yapıldı. Oldukça çetin geçen bir mücadelenin ardından DOTA 2 Red Bull Son Şampiyon Turnuvasının galibi 3 – 2’lik skorla Team Entelech oldu. Turnuva Zorlu PSM’de gerçekleşti ve 700’den fazla DOTA sever mücadeleyi canlı olarak takip etti. Aynı zamanda RedBull.com ve Twitch kanalı üzerinden de on binlerde kişi mücadeleyi takip etti.

TEAM ENTELECHY

Didem Soydan ve Mustafa Özben’in başarılı sunumu ile geceye renk kattğı mücadelede birinci olan ekibe 8 bin TL ikici olan ekibe ise 4 bin TL ödül verildi.

Kazanan belli olduktan sonra, dünyanın en iyi DOTA 2 takımlarından olan OG ile online bir mücadele yapıldı. Tek seri üzerinden yapılan maç bir gösteri maçıydı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.