Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dota 2 Fanları Oyun İçin Daha İyi Bir Eğitici Hazırlamaya Başladı

Dota 2 hayranları, oyunun yararsız olduğu düşünülen resmi olanın yerini alacak yeni bir eğitim oluşturmaya karar verdiler. Bu amaçla, modlayıcılara ödeme yapmak için şimdiden 26.000 doların üzerinde para toplamayı başardılar.

Dota 2, en popüler PC oyunlarından birisi ancak yeni başlayanlar için erişilebilir bir oyun değil. Bu MOBA’da bulunan öğretici neredeyse işe yaramaz. Bu nedenle bir grup hayran, bir mod biçiminde kendi öğreticilerini geliştirmeye karar verdi. Proje çok fazla çalışma gerektirecek ve hızlı bir şekilde bitirilmesi gerekecek, bu nedenle organizatörler modlayıcılara ödeme yapmak için 26.000 dolardan fazla para topladılar.

Dota 2 Egitim

Oyunun varsayılan öğreticisinin yararsızlığı en son sürümünün, öğreticinin yayınlanmasından ancak üç hafta sonra Dota 2’den kaldırılan Stout Shield adlı ögenin satın alınmasıyla başlaması gerçeğiyle yansıtıldı. Bu MOBA oyunu her zaman değişiyor ve oyun içi tanıtım çoktan geride kaldı. Yeni gelenler, popüler oyuncuların videolarını izleyerek ve diğer eğitimleri okuyarak öğrenmeye çalışıyorlar ancak mod için bağış toplama etkinliğini düzenleyenler, daha fazlasına ihtiyaç olduğuna inanıyor. Hepsi Netflix’ten gelecek animasyon uyarlaması yüzünden.

Bu yayın hizmetindeki The Witcher serisinin prömiyeri, Steam’deki The Witcher 3: Wild Hunt etkinlik rakamlarının iki katından fazla artmasına neden oldu. DOTA: Dragon’s Blood bir animasyon dizisi, bu yüzden etki muhtemelen o kadar büyük olmayacak ancak yine de, bu yıl 25 Mart’ta Netflix’teki prodüksiyon başlangıcından sonra, Dota 2’ye büyük miktarda yeni oyuncu akını beklenebilir. Bu MOBA’nın tüm topluluğunun onları yararlı bir öğretici ile karşılaması daha iyi olacaktır.

COMMUNITY CALL TO ARMS: LETS MAKE A DOTA 2 TUTORIAL

İlginç bir şekilde, organizatörler bunu sürekli güncellemeyi planlamıyorlar. Oyunun çok pahalıya mal olacak kadar sık değiştiğini ve bir kitle fonlaması kampanyasının bu tür fonları toplama olasılığının düşük olduğunu kabul ediyorlar. Sadece Dota 2 ‘nin mevcut sürümü için iyi bir eğitim geliştirmek istiyorlar, böylece Netflix’in animasyon serisinin çektiği çaylak akını sorunsuz geçsin.

Animasyon dizisinin piyasaya sürülmesine iki haftadan biraz fazla kaldı. Bu nedenle, bunu zamanında yapabilmek için, modcuların çok sıkı çalışması gerekiyor. Onlardan ücretsiz olarak böyle bir adanmışlık beklemek zor, bu yüzden projeyi yöneten popüler yayıncı SirActionSlacks, çabalarının karşılığını onlara ödemek istiyor. Indiegogo’da bir bağış toplama etkinliği düzenlendi. Şu anda sayaç 26 bin doları aşarken, minimum hedef 10 bin olarak belirlendi.

DOTA: Dragon's Blood | Date Announcement | Netflix

Mod üzerindeki çalışmalar zaten devam ediyor. İlk iki bölümün demosu önümüzdeki iki hafta içinde yayınlanacak. Bununla birlikte, projenin başarı şansı olması için, yaratıcıların Valve’ın yardımına ihtiyacı var. Mod, Dota 2 ‘deki Özel Oyun seçeneğinin bir parçası olarak mevcut olacak, ancak yalnızca kullanıcı belirli sayıda savaş oynadıktan sonra açılacak. Bu yüzden organizatörler, geliştiricilerin eğitimleri için bir istisna yapacaklarını ve bu konuda onlarla iletişime geçeceklerini umuyorlar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.