Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Doom Eternal Demosu Yüksek Seviye Bir PC’de Çalışıyordu

Doom Eternal'da kullanılan id Tech 7 oldukça iddialı.

QuakeCon 2018 bütün hızıyla devam ederken pek çok başarılı yapım karşımıza çıktı. İd Software ve Bethesda’nın yeni oyunları insanlarda heyecan uyandırırken, özellikle Doom Eternal ile RAGE 2 ilgi odağıydı. QuakeCon 2018’de bir soru cevap etkinliği düzenleyen id Software uygulayıcı yapımcısı Marty Stratton ise Doom Eternal demosu hakkında merak edilenleri yanıtladı.

doom eternal demosu yuksek seviye bir pcde calisiyordu 1

Marty Stratton’a göre Doom Eternal’ın QuakeCon 2018 demosunda id Tech 7 grafik motorunun teknoloji sınırları zorlandı ve bu motor çok farklı koşullarda dahi başarıyla çalışabiliyor. id Software’e göre oyun Xbox One X ile PS4 Pro’da da 4K çözünürlük ve 60fps teknik özellikelrinde çalışacak. Böylece PC ile günümüz nesil konsollar arasındaki farklılıklar büyük ölçüde kaldırılacak.

QuakeCon 2018 demosunda oyunun oldukça yüksek seviye bir bilgisayar ile çalıştırıldığı dile getirilirken, aynı zamanda Doom Eternal’da Vulkan API desteği olacağı da duyuruldu. Marty Stratton, Vulkan API ile id Software’in oyununu farklı platformlara uyarlayabileceğini, hatta Switch gibi konsollara bile gelebileceğini belirtti.

Bethesda şimdilik Doom Eternal için resmi çıkış tarihi duyurusu ise yapmadı.

DOOM Eternal – Official Gameplay Reveal

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.