Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dollhouse 12 – 17 Nisan’da Açık Betaya Çıkacak!

Dollhouse 12 - 17 Nisan tarihleri arasında Steam'de açık betaya çıkacak.

Sadece bilgisayar platformu için geliştirilen Dollhouse Steam’de sergilenmeye devam ederken oyunun açık beta tarihleri bu sabah oyuncular ile paylaşıldı. Yapım 12 – 17 Nisan tarihleri arasında açık beta olarak oynanabilecek.

Dollhouse 12 – 17 Nisan’da Açık Betaya Çıkacak 2

Creazn Studio tarafından geliştirilen ve 24 Mayıs 2019’da Soedesco Publishing imzası ile Steam’de yayınlanacak olan Dollhouse bu sabah açık beta tarihlerini duyurdu. Korku, macera ve aksiyon oyunu olarak 24 Mayıs’ta yayınlanacak olan Dollhouse oyunculara tüyleri diken diken edecek dehşet verici bir film noir korku hikayesi sunacak. Oyun içerisinde dedektif Marie’nin zihninde korkutucu bir maceraya atılacak ve hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Karanlık bir atmosferde gerilim dolu anlar yaşayacağımız yapımda geçmişi bir araya getirmek için ter dökecek ve tehlikeler ile karşı karşıya kalacağız. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek olan yapımda geçmişin esrarengiz gerçeklerini ortaya çıkaracak, bizi takip eden tehlikelerden sıyrılmaya çalışacağız. 40’ı aşkın yeteneğin yer aldığı yapımda pasif yetenekler ile karakterimizi özelleştirebilecek ve geliştirebileceğiz. Farklı haritaların da yer aldığı oyunda tek oyunculu ve çok oyunculu olarak rekabet dolu cinayetlere de imza atacağız.

12 – 17 Nisan tarihleri arasında açık beta olarak bilgisayar oyuncularına sunulacak olan Dollhouse, kayıt sistemi ile oyuncu kabul edecek. Oyuncular açık beta için buradan kayıt olabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.