Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Doctor Strange 2, Baştan Sona Ürkütücü Bir Film Olacak

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. aşamasında izleyeceğimiz filmlerden biri de Doctor Strange 2 olacak. Yazar Michael Waldron, Sam Raimi’nin yönetmen koltuğuna oturmasının ardından filmin daha korkutucu yapıya büründüğünü söyledi.

İlk solo filmi ile 2016 yılında izleyicilerin karşısına çıkan Doctor Strange, dünya genelinde 677 milyon dolar gişe hasılatı toplayarak kayda değer bir başarıya imza atmıştı. Doctor Strange in the Multiverse of Madness adındaki devam filmi ile 2022 yılında beyaz perdeye dönecek olan yapım, bu kez çok daha farklı bir atmosfere sahip olacak.

Doctor Strange 2 yazarı Michael Waldron, Friends From Work‘e verdiği demeçte, “COVID bana ve Sam’e (Raimi) kendi işimizi yapmak için daha fazla zaman verdi. Sam sayesinde senaryoyu biraz daha korkutucu bir yöne itme şansı yakaladığım için çok mutluyum” dedi.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

İlk filmin yönetmeni Scott Derrickson, resmi adı Doctor Strange in the Multiverse of Madness olan devam filmini yönetmek için yeniden kamera arkasına geçmişti, ancak senaryo konusundaki anlaşmazlıklar nedeniyle projeden ayrıldı. Onun boşalttığı yönetmen koltuğuna ise orijinal Spider-Man üçlemesi ve The Evil Dead serisi ile tanınan korku sinemasının ikon isimlerinden Sam Raimi oturdu.

İlk filmde az da olsa korku unsurlarının hissedildiğini belirten Waldron, “Doctor Strange 2, bir korku filmi olmasa da, baştan sona bir ürkütücülük var. Nitekim filmin bu kadar iyi olmasını sağlayan şeyin bir parçası da bu” ifadelerini kullandı.

Doctor Strange 2 Sam Raimi

“Bu, gerçekten tam anlamıyla bir Sam Raimi filmi” diyen Waldron, “Doctor Strange 2, Raimi’nin süper kahraman evrenine dönüşünü simgeliyor. Bence bu filmde, bir Sam Raimi filminden isteyebileceğiniz her şey var” şeklinde konuştu.

Disney + dizisi Wandavision’da canlandırığı Scarlet Witch rolü ile Doctor Strange in the Multiverse of Madness’da yer alacak olan Elizabeth Olsen, devam filmi için “çılgın bir korku havasında geçiyor” tanımlamasını yapmıştı.

Doctor Strange 2, 25 Mart 2022 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Dilerseniz, 2021 yılında gösterime girecek Marvel filmlerine buradan göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.