Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Disney Temalı Yeni Nintendo Switch Tasarımları Japonya’da Oyunculara Sunulacak!

Disney festivali için özel Switch tasarımları piyasaya sürülecek.

Günümüzün en çok satan oyun konsollarından birisi olarak dünyanın farklı noktalarında kullanılmaya devam eden Nintendo Switch ülkemizde pek popüler olmasa da en çok Japonya gibi ülkelerde yaygınlık gösteriyor. Yakında kullanıcılara Disney temalı bir Switch konsolu sunulacak.

Disney Temalı Yeni Nintendo Switch Tasarımları Japonya’da Oyunculara Sunulacak 2

Birbirinden farklı oyunları bünyesinde çalıştıran ve popüler dünyanın en çok satan konsollarından birisi olan Switch, giderek kitlesini artırırken yeni tasarımlar da almaya devam ediyor. Bilindiği üzere Disney Tsum Tsum festivali 10 Ekim’de Japonya’da başlayacak. Tüm dünyanın merakla beklediği bu festival oldukça renkli anlara ev sahipliği yapacak. Festival için özel bir Disney teması hazırlayan Nintendo, Switch’leri bu tasarım ile yeniden piyasaya sürecek.

Eurogamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre, Nintendo Japonya’da düzenlenecek olan Disney Tsum Tsum festivali için özel olarak tasarlanmış olan Disney temasını Switch modeli ile buluşturacakmış. Nintendo’nun Japon sitesinden alınan bilgiler doğrultusunda 10 Ekim’de piyasaya Disney temalı Switch modellerinin çıkacağı ifade ediliyormuş.

Disney temalı Switch’ler yaklaşık 267 euro’dan başlayan fiyatlara sahip olacakmış.

Festival’in tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/bxXnIylgyzM

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.