Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Disney+ Servisi Yeni Avrupa Ülkelerinde Kullanıma Açılıyor

Disney+ servisi yeni Avrupa ülkelerinde kullanıma sunuluyor.

Disney’in video akış platformu olan Disney+ servisi yeni Avrupa ülkelerinde kullanıma açılacak. 

disney servisi yeni avrupa ulkelerinde kullanima aciliyor 2

The Walt Disney Company’nin video akış platformu olan Disney+ bazı ülkelerde kullanıma sunulmuştu. Disney+ tarafından yapılan açıklamaya göre servis yeni Avrupa ülkelerinde satışa çıkacak. Bünyesinde Disney, Pixar, Marvel, National Geographic ve Star Wars gibi içeriklere sahip olan Disney+ servisi 12 Kasım 2019 itibariyle kullanıma sunulmuştu. Disney tarafından yapılan açıklama ilse birlikte 24 Mart tarihinden itibaren Disney+ servisi İngiltere,İtalya, İrlanda, Fransa, Almanya, Avusturya, İspanya ve İsviçre ülkelerinde kullanıma sunulacak. 

Ülkemizde henüz kullanıma sunulup sunulmayacağı bilinmeyen Disney+ servisi, Avrupa’da 5.00 euro / 6.99 euro aylık abonelik ve 59.99 euro / 69.99 euro yıllık ücrete sahip olacak. Disney+ servisi ayrıca 2020 yılının içerisinde Portekiz, Belçika ve İskandinav ülkelerinde kullanıma sunulacak. 

The Mandalorian Çıkış Tarihi Belli Oldu

Disney+ servisinin en çok izlenen ve beklenen yapımı The Mandalorian dizisinin ikinci sezonunun çıkış tarihi belli oldu. Disney’in diziye çok yüksek bir miktar olan 120 milyon dolarlık bir harcama yapması dizinin bölüm başına 15 milyon dolarlık bir maliyetinin olduğunu gösteriyor. Bu maliyetin ardından Disney’in dizinin ikinci sezonunu çıkartıp çıkartmayacağı pek çok kişi tarafından büyük bir öneme sahipti.  Dizinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı tam olarak bilinmiyor olsa da 2020 yılının Kasım ayında Disney+ servisinde dizinin yeni sezonunun yayınlanmaya başlanması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.