Discord resmi blogunda paylaşılan bir gönderide şirket, 29 Eylül’den itibaren Monster Hunter Rise‘ı arkadaşlarına yayınlayan oyuncuları ödüllendirecek. Bu ödülleri kullanıcılara ulaştırmak için Capcom ile bir ortaklık duyuruldu. Platformda arkadaşlarıyla Rise or Sunbreak oyununu paylaşmak isteyen oyuncular Canlı Yayına Geç özelliğini kullanmak zorunda. Bu yenilik Discord’un bu tür konularda yaptığı ilk çalışma.
Gönderide, ödüllerin 30 dakika içerisinde yayıncıya geleceği de belirtiliyor. Blog gönderisi promosyon için bir bitiş tarihi belirtmedi. Ancak Ekim’in sonuna kadar bu promosyonun süreceği tahmin ediliyor. Monster Hunter Rise: Sunbreak oyun pencerenizi arkadaşlarınızla paylaşmak için yayına geçtiğinizde sesli sohbette ekran paylaşmanız gerekecek. Ardından 30 dakika içinde kodunuzu almaya hak kazanacaksınız. Gelen hediyeniz envanter kısmında görünecek.
Discord: ”Capcom ile Çalışmaktan Mutluluk Duyuyoruz.”

Discord Screen Share drop görevi yalnızca Monster Hunter Rise veya Monster Hunter Rise: Sunbreak ile mümkün olacak. Ancak Fall Fashion Set için Switch veya PC arasında seçim yapabileceksiniz. Ödül kodu +18 kişiler veya ebeveyni ile kullanım sağlayan +13 bireylerde geçerli olacak. Ayrıca yayın yapılan hesabın da gerçek ve geçerli olması gerekiyor.
Envantere gelen kodunuzu istediğiniz platformda kullanmak için Nintendo eShop veya Steam‘e gidin. Yeni Layered Armor almak için, oyun içindeki Postacı Senri ile konuşun. Böylelikle hediyeniz elinize ulaşmış olacak.