Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Discord Erişim Sorunu Yaşanıyor! Discord Çöktü Mü?

Oyun dünyasının en popüler iletişim platformlarından Discord, erişim sorunuyla karşı karşıya. Downdedector raporları, bazı kullanıcıların giriş yaptıktan bir süre sonra uygulamadan düştüklerini gösteriyor. İşte detaylar.

Oyun odaklı sesli ve yazılı mesajlaşma platformu Discord, bugün bazı erişim sorunları yaşıyor. Hem Twitter paylaşımları hem de Downdedector raporlarında, bazı bölgelerdeki kullanıcıların hesaplarına giriş yaptıktan bir süre sonra uygulamadan düştüklerini belirtiliyor.

Downdedector’e göre Discord erişim sorunu saat 15:00 gibi başladı. Şu anda konuya dair 150’den fazla rapor var. Bunların yüzde 95’i sunucu bağlantısı, yüzde 5’i ise oturum açma problemi ile alakalı. Konuya ilişkin ne Discord’un resmi internet sitesinden ne de sosyal medya hesaplarından henüz bir açıklama yapılmış değil. Fakat ilgili tüm gelişmeleri takip ediyoruz.  Yeni bir bilgiye ulaştığımız takdirde bu sayfayı güncelleyeceğiz.

Discord erişim sorunu yaşanıyor

Dünyanın önde gelen ağ teknolojileri şirketlerinden Cisco’nun güvenlik bölümü Talos, geçtiğimiz günlerde özellikle oyuncuların sıklıkla kullandığı Discord’un hacker’ların hedefinde olduğunu vurgulayan bir araştırma yayınlamıştı.

Güvenlik araştırmacıları, bilgisayar korsanlarının kötü amaçlı yazılımları Discord linkleri üzerinden yaydıklarını ve bu şekilde kullanıcıların kişiler bilgilerini ele geçirdiklerini belirtiyor. Araştırmacılar, Discord’u çevreleyen bu problem çözülene dek tanımadığınız ve güvenmediğiniz insanlardan gelen Discord bağlantılarına tıklamamanız gerektiğini söylüyorlar.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Discord erişim sorunu hakkında yeni gelişmeler yaşandığı takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. O zamana kadar bizi takip etmeye devam edin.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.