Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DiRT Rally 2.0’ın Kariyer Modundan Detaylar Geldi!

Oyunun kariyer modunda farklı seviyeler yer alacak.

Yarış severler tarafından merakla beklenen DiRT Rally 2.0’ın çıkışına artık sayılı günler kaldı. Bugün oyunun kariyer modu hakkında bazı detaylar yayınlandı.

DiRT Rally 2.0’ın Kariyer Modundan Detaylar Geldi 2

Bünyesinde bulundurduğu birbirinden farklı yarış araçları ile bilgisayar ve konsollarda en gerçekçi yarış deneyimlerinden bir tanesini sunacak olan DiRT Rally 2.0 26 Şubat’ta lansmana çıkacak. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak bizleri çeşitli zorluklara sahip yarışlara götürecek olan yapım kariyer modu ile de oyunculara bekleneni verecek.

Bugün GamingBolt’un ve Teamvvv’nin yapmış olduğu haberlere göre oyunun kariyer modunda farklı seviyeler yer alacakmış. Daha doğrusu oyunculara çeşitli basamaklar sunulacakmış. Oyuncular yarış tecrübelerine göre acemi, profesyonel yada master seviyesinde olarak unvanlara sahip olacaklarmış. Tabii oyuncular bu basamakları birer birer çıkarken sürekli daha zorlu yarışlar ile karşılaşacaklarmış. Karşılarına gelen yarışlar ve yarışçılar seviyelerine uygun içeriklere sahip olacaklarmış. Beş farklı kariyer basamağının yer alacağı yapımda oyuncular seviye atladıkça rekabet seviyesini de etkileyecekler.

Oyuncuları her basamakta farklı araç modelleri de bekliyor olacak. Her basamakta daha hızlı ve daha iyi yarış araçları ile tanışacağız. Tabii oyuncular dilerlerse favori araçları ile de yarışmaya devam edebilecekler.

Dirt Rally 2.0 Part 3: PS4 Pro Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.