Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dirt Rally 2.0’a Büyük Talep Varsa VR Desteği Gelebilirmiş!

Dirt Rally 2.0'a VR desteği gelebilir.

Codemasters tarafından geliştirilen ve 2019 yılında yeniden karşımıza çıkacak olan Dirt Rally 2.0 oyunculardan gelecek olan talebe göre VR desteği alabilirmiş.

Dirt Rally 2.0’a Büyük Talep Varsa VR Desteği Gelebilirmiş 2

Oyunculara enfes bir yarış deneyimi sunacak olan Dirt Rally 2.0 başlangıç aşamasında ne yazık ki VR desteğine sahip olmayacakmış. PC Games N’in haberine göre oyunun baş tasarımcıları arasında yer alan Ross Gowing ‘Oyun başlangıç aşamasında VR desteğine sahip olmayacak’ diyor. Ancak oyuncu topluluklarından gelecek olan geri bildirimleri dikkate alacak olan geliştirici ekip, eğer oyuna büyük bir talep olursa VR desteğini oyuna ekleyebileceklermiş.

Ross Goving açıklamasının devamında, ‘Eğer oyuna büyük bir talep olursa VR desteğini yapmayı deneyeceğiz’ diyor.

Bir önceki Dirt Rally oyununu düşündüğümüzde VR desteğinin oyunun yayınlanmasından sonra geldiğini hatırlıyoruz. Fantastik bir yarış deneyimi sunacak olan Dirt Rally 2.0 oyuncuların geri bildirimlerine göre geliştirme süreçlerine dahil edilecek. 2019 yılı için duyurulan yapım zevkli ve rekabet dolu yarışları bizlere sunacak. Oyunlardaki gerçekçiliği artıran VR desteği bakalım Dirt Rally 2.0’a gelecek mi gelmeyecek mi bekleyip göreceğiz.

DiRT Rally 2.0 Opening Movie

The DiRT Show | First look at DiRT Rally 2.0

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.