Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DiRT Rally 2.0 Yeni Özellikler Sunacak!

DiRT Rally 2.0 daha gelişmiş halde karşımıza çıkacak.

Codemasters’ın başarılı oyunu olan DiRT Rally yeni sürümü ile oyuncuların karşısına 26 Şubat 2019’da çıkacak.

DiRT Rally 2.0 Yeni Özellikler Sunacak 2

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak dünyanın dört bir yanından yarışlara katılacağımız oyunda geçmiş sürüme nazaran yeni özellikler karşımıza çıkacak. Dün DiRT Rally’nin resmi Twitter adresi üzerinden yapılan bir trailer paylaşımı ile yeni özellikler hakkında oyunculara bilgiler veriliyor. İlk sürümden birçok iyileştirmeye ve yeni özelliklere sahip olacak olan 2.0 sürümü 2019’da adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Karekter modellemeri iler oyuncuların beğenisini kazanacak olan yapımda araçların parçalanması da oldukça gerçekçi bir yapı ile karşımıza çıkacak. Daha iyi ortamlar ile yarışlar adrenalin dolu bir yapı ile karşımıza çıkacak. Geniş çaplı iyileştirmeler ile oyunculara daha iyi grafikler ve daha gelişmiş mekanlar sunacak olan yapım yarışları daha da gerçekçi bir halde bizlere sunacak. Yapmış geçmiş sürümden de izler taşıyacak ve yarışlar hiç olmadığı kadar zorlu geçecek.

Steam’de 92.00 TL olarak ön siparişlere açılan yapım 9 farklı dil desteği ile karşımıza çıkacak ve bu diller arasında Türkçe yer almayacak.

Dirt Rally 2.0 - Raising The Game Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.