Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DiRT 5 ve NBA 2K21 Kısa Süreliğine Steam’de Ücretsiz Oldu

DiRT 5 ve NBA 2K21 en son kampanya dahilinde hafta sonuna özel olarak Steam'de ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir oldu.

Kısa süreliğine de olsa hemen hemen her oyuncu ücretsiz oyunlar oynamaya bayılıyor ve bu hafta sonu için elimizde harika iki oyun var. Codemasters ve 2K Games, Dirt 5 ve NBA 2K21‘in bu hafta sonu Steam’de ücretsiz oynanabileceğini duyurdu. Bugünden 8 Mart’a kadar, PC oyuncuları bu oyunları resmi Steam mağazası sayfalarından indirip oynayabilir.

DiRT 5

DIRT 5, eğlenceli, güçlendirilmiş, off-road bir arcade yarış deneyimi olarak tanımlanıyor. Oyuncular, ralli simgelerinden kamyonlara ve GT kahramanlarına kadar çeşitli araçlarla dünyanın dört bir yanındaki çakıl, buz, kar ve kumu kapsayan rotalarda bir çığır açabilirler. Oyun bir Kariyer Modu, dört oyunculu bölünmüş ekran, çevrimiçi modlar, görünüm düzenleyici ve daha fazlasını içerir.

Öte yandan, NBA 2K21, en çok satan NBA 2K serisinin en son sürümüdür. 2K Games’e göre oyun, sınıfının en iyisi oynanış, rekabetçi ve topluluk çevrimiçi özellikleri ve derin, çeşitli oyun modlarında heyecan verici gelişmeler sunuyor. Ancak, bu sürümün PS5 veya Xbox Series X’te mevcut olan yeni nesil sürüm olmadığını unutmayın.

DiRT 5’in Steam sayfasına buradan, NBA 2K21 Steam sayfasına ise buradan ulaşabilir ve oyunları bu kısa süreli ücretsiz oynanabilir kampanya dahilinde oynayarak deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca bu süreç boyunca oyunlar Steam mağazalarında indirimli olarak sunuluyor. DiRT 5, yüzde elli indirimli olarak 46 TL’ye satılırken, NBA 2K21 ise yüzde altmış yedi indirimli olarak 138,27 TL’ye satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.