Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dimensity 9000 İşlemcisi Snapdragon 8 Gen 1 İşlemcisinden Ucuz Olabilir

Tayvan merkezli yarı iletken üreticisi MediaTek geçtiğimiz hafta yeni amiral gemisi işlemcisi olan Dimensity 9000’i duyurmuştu. Ortaya atılan işlemcilere göre MediaTek’in yeni amiral gemi işlemcisi Qualcomm’un yeni amiral gemisi işlemcisinden ucuz olacak.

2021 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde 2022 yılında amiral gemi modellerine güç verecek amiral gemi işlemciler de tanıtılıyor. Geçtiğimiz haftalarda MediaTek üst seviye amiral gemi işlemcisi olan Dimensity 9000 serisini duyurmuştu. MediaTek bu işlemcisini Qualcomm’un 2022 yılı için duyuracağı amiral gemisi işlemcisine karşı konumlandırmış durumda.

Ortaya çıkan son sızıntılara göre Dimensity 9000 işlemcisi Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden daha ucuz olacak.

Dimensity 9000 İşlemcisi Snapdragon

Dimensity 9000 işlemcisi Snapdragon’un Son İşlemcisinden Daha Ucuz Olacak

MediaTek Dimensity 9000 işlemcisi Snapdragon’un kısa süre içerisinde duyurulacak olan Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden daha ucuz olacak. Bu güzel bir haber gibi görünüyor olsa da yeni MediaTek işlemcisinin fiyatı, Dimensity 1200 işlemcisinden neredeyse iki kat daha fazla olacak. Bu durum Dimensity 1200 işlemcisinden güç alan Realme X7 Max ve OnePlus Nord 2 gibi ucuz MediaTek işlemcili cihaz bekleyenleri üzebilir.

dimensity 9000 islemcisi snapdragon 8 gen 1 islemcisinden ucuz olabilir 3

Tabii şimdilik tüm bunların bir iddia olduğunu belirtelim ancak iddiaların kaynağı daha önce verdiği doğru sızıntılarla tanınan Digital Chat Station.

MediaTek genel olarak Qualcomm’dan daha uygun fiyatlı işlemcileri ile tanınıyor. Qualcomm’un yeni amiral gemisi işlemcisinden MediaTek’in yeni amiral gemisi işlemcisinin ucuz olması pek çok kişi için sürpriz değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.