Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dieselpunk Wars’un Kickstarter Kampanyası Başarıyla Tamamlandı

Dieselpunk Wars'un geliştirilmesi için gereken finans sağlandı.

Bilgisayar platformu için geliştirilmeye devam edilen ve Steam üzerinde sergilenen Dieselpunk Wars’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Kickstarter üzerinden bir yardım kampanyası düzenleyen geliştirici ekip, 256 yardım sever’den gerekli yardımı temin etmeyi başardı.

Dieselpunk Wars’un Kickstarter Kampanyası Başarıyla Tamamlandı 2

Image Power S.A. ve Roasted Games işbirliği ile geliştirilmeye devam edilen Dieselpunk Wars çarpıcı gelişmeler ile haberlere konu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda finansal sorunları çözmek için Kickstarter üzerinde bir yardım kampanyası düzenleyen geliştirici ekip bu kampanyanın oldukça başarılı olduğunu duyurmuş.

Gaminglyfe’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun Kickstarter yardım kampanyasına 256 kişi katılmış ve toplamda 10.000 Kanada doları toplanmış. Habere göre oyunun geliştiricisi olan Image Power resmi olarak yaptığı duyuru da bu rakamı doğrularken oyunun tamamlanması için gerekli yardımın toplandığından sevinçle bahsetmiş.

Benzersiz ve alışılmışın dışında tanklara benzer savaş araçları yaratacağımız oyun içerisinde birbirinden farklı savaşlara da katılacağız. Bazen kara da bazen de hava da savaşacağımız oyun içerisinde kendi savaş tasarımlarımızı da uygulayabileceğiz.

Mikro işlemlerin yer almayacağı oyun içerisinde gerçekçi fizik ve savaş motoru karşımıza çıkacak özellikler arasında yer alacak.

Dieselpunk Wars - Kickstarter Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.