Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dicey Dungeons Daha Fazla Güncelleme Alacak!

Dicey Dungeons ilerleyen zamanlarda yeni güncellemeler almaya devam edecek.

Bilgisayar platformu için geliştirilen ve 13 Ağustos 2019’da Steam üzerinde lansmana çıkan Dicey Dungeons oldukça güzel satış rakamlarını geride bırakmaya devam ederken oyuna daha fazla güncelleme geleceği duyuruldu.

Dicey Dungeons Daha Fazla Güncelleme Alacak 2

Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen Dicey Dungeons günümüzde tek oyunculu olarak oynanmaya devam ediyor. En son Cadılar Bayramı temalı bir güncelleme alan ve bu güncelleme ile mevcut hatalarının da bir kısmını gideren yapım yeni gelişmeler ile gündem de kendine yer bulmaya devam ediyor.

17 Kasım Pazar günü PC Gamer yapmış olduğu haber de Dicey Dungeons için daha fazla güncelleme planlandığını ve en yeni güncelleme 1.7’nin önümüzdeki günlerde oyunculara sunulacağını belirtmiş. Terry Cavanagh tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım ilerleyen güncellemelerin de yeni mod desteğine odaklanacak, oyunculara yeni içerikler sunmaya devam edecekmiş.

Steam’de 25.00 TL fiyat etiketine sahip olan yapım yeni güncellemesini ne zaman alacak bilinmezken geliştirici ekip oyuna destek vermeye devam edeceklerini belirtiyor.

Dicey Dungeons Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.