Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Diablo Ganimet Kavgası Ölümle Sonuçlandı

Kaliforniya'da silahlı çatışmaya dönüşen Diablo ganimet kavgasının ardından bir adam öldü.

Kaliforniya’nın Amboy köyündeki 36 yaşındaki Joshua G. Spellman, Diablo 2 ganimetiyle ilgili bir tartışma yüzünden bir çocukluk arkadaşını vurduğu iddia edildikten sonra ikinci derece cinayetle suçlanıyor. Oyun oturumları sırasında bir noktada, rastgele bir oyuncu oyuna girdi ve değerli bir ganimet parçası çaldı. 

Oyun parola korumalı olmalıydı ancak oda sahibi özelliği etkinleştirmeyi unuttu. Görünüşe göre ganimet, Dickson adlı kişinin üç ila beş dakika arasında “bağırma, lakap takma ve küfretme” gibi bir öfkeye sevk edecek kadar değerliydi.

Diablo Ganimeti Yüzüne Dickson Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

Diablo

Bir yeminli ifadeye göre Spellman; Dickson’a sakinleşmesini yoksa onu vuracağını söyledi. Dickson öfkeli kalmaya devam edince, Spellman bilgisayarının yanından tabancasını aldı ve Dickson’un evine doğru yürümeye başladı ve içeri girmeden önce bir kez silahını havaya ateşledi.

Silah sesini ilk, Spellman’ın babası duydu. Sonra Dickson’un evine girdi ve Spellman onu vurmakla tehdit etti. Spellman Dickson’un üzerine yürüdü daha sonra Dickson’ı bir kez gövdesinden vurdu. Dickson ameliyat için hastaneye kaldırıldı ancak daha sonra aldığı yaralar nedeniyle öldü.

Kıdemli savcı yardımcısı Luka Vitasoviç, “görünüşte küçük bir olay birinin vurularak öldürülmesiyle sonuçlandığını” savunarak Spellman’ın 2 milyon dolarlık kefaletle tutulmasını istedi. Yargıç Snider, Spellman’ın kefaletini 750.000 dolar olarak belirledi. 29 Aralık’ta mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.