Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Diablo 3’ün Yeni Karakteri Necromancer’ın Kapalı Betası Başlıyor

Diablo 3'e gelecek olan yeni karakter Necromancer'ı merak edenler, kapalı beta testine buyursun.

Blizzard kısa süre önce Diablo 3’ün internet sitesinde paylaştığı kısa notla, Necromancer’ın kapalı beta testinin başladığını duyurdu. Diablo 3 oyuncuları, kayıtlı olan e-posta adreslerinin gelen kutusunu kontrol ederlerse, kapalı betaya katılmak için ihtiyaçları olan bağlantıyı bulabilirler ve kapalı beta içeriğini indirip katılabilirler.

necromancer diablo 3

Kapalı betada, Necromancer’a meydan okuyan çeşitli yarışlar da bulunacak. The Moors ve The Temple of the Firstborn adını taşıyan yeni bölgeleri keşfedebileceksiniz. Zindanlardan ve ödül avlarından ganimetler toplayabileceksiniz. Kısacası Necromancer ile Diablo 3’te yapabileceğiniz her şeyi deneme şansınız olacak.

Diablo oyunlarında ilk defa karşılaşmayacağımız Necromancer’ın bu sefer bazı yeni özellikleri bulunacak. Bunlardan belki de en büyüğü, sadece erkek değil kadın Necromancer’ı da seçebilecek oluşunuz.

Karakterin yeteneklerinin detaylarını merak edenler buraya tıklayarak yayınlanmış notlara göz atabilirler. Gücünü ölümün kendisinden alan karakter, Diablo 3’ün karanlık tarafını merak edenlerin çok hoşuna gidecek.

Beta sürecinin detaylarını merak edenler buraya tıklayarak gidecekleri sayfaya göz atabilirler. Kapalı betanın macera moduna göz atmayı ve Diablo 3 evrenini Necromancer olarak keşfetmeyi unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.