Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Diablo 3 Darkening of Tristram Anniversary Etkinliği Geri Dönüyor

Her yıl düzenlenen Diablo 3 Darkening of Tristram Anniversary etkinliği bu yıl bir kez daha geri dönüş yapıyor.

Diablo 3’ün Darkening of Tristram yıldönümü etkinliği, oyuncuların serinin başladığı yeri deneyimlemesini sağlamak için bu hafta bir kez daha geri dönüş yapıyor. Yıllık Darkening of Tristram etkinliği 2017’de başladı ve eski ve yeni Diablo 3 oyuncularının orijinal etkinlikler, seviyeler, canavarlar ve daha fazlası dahil olmak üzere Diablo 1’in birçok bölümünü denemesine veya yeniden yaşamasına izin veriyor. Özellikle Blizzard, her şeyin başladığı yeri gerçekten deneyimlemek isteyenler için geçen yıl orijinal Diablo 1‘i GOG.com üzerinden yayınladı.

diablo3 darkeningoftristram01

Darkening of Tristram etkinliği, Diablo 3 oyuncularının, özellikle ana hikayeyi bitirmiş olanlar için oyunda yapabileceği pek çok aktiviteden biri. Diablo 3’ün en son sezonu olan Sezon 21, oyuncular için benzersiz bir sezonluk yetenek sunan ve oyuncuların toplaması için yeni zırh setleri ve kozmetik ödüller ekleyen Trials of Tempests olarak adlandırılıyor.

Blizzard Entertainment, oyunun resmi web sitesinde Darkening of Tristram’ın geri dönüşünü duyurdu. Duyuruya göre oyuncular, oyunun Adventure Mode aracılığıyla keşfedebilecekleri bir portal aracılığıyla zamanda geriye yolculuk yaparak “Tristram’ın geçmişine” gidebilecekler. Oyuncular portala eriştiklerinde, oyunun görselleri Diablo 1’e benzeyecek ve oyuncular geçmişin Tristam’ını keşfetmeye başlayabilecek. Bu sefer Darkening of Tristram etkinliğinin ilk bölümü 31 Aralık 2020’de başlayacak. Ancak asıl portal yalnızca 3 Ocak 2021’de açılacak. Etkinlik 31 Ocak 2021’e kadar devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.