Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Diablo 2: Resurrected Eşya Görünümleri Eski Oyun ile Aynı Kalacak

Diablo 2: Resurrected eşyaları, oyunun orijinal versiyonundan bildiklerimize benzer olacak ancak bu kuralın birkaç istisnası olacak.

PureDiablo, bu yıl piyasaya sürülecek klasik hack’n’slash oyunu Diablo 2’nin yeniden yapımı olan Diablo II: Resurrected ‘daki eşyalardaki değişikliklere (özellikle setler ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) bir göz attı. Bu kuralın bazı istisnaları olsa da, ekipmanların büyük çoğunluğu orijinalde oyundaki gibi görünecek. Grim Helm (bazı nedenlerden ötürü boynuzları yok) ve Sigon’s Complete Steel seti (renk tonu biraz azaltıldı) bu ekipmanlara güzel birer örnek.

Daha büyük ve daha küçük grafiksel hatalar da var. Örneğin Tal Rasha’s Wrappings, Trang-Oul’s Avatar ve Titan Revenge setleri karakter seçim ekranında ve oyunda farklı görünüyor. Örneğin genellikle kahraman seçim ekranında bazı efektler görünmüyor. Bazı ekipmanlar ise olması gerektiğinden çok daha soluk duruyor. Tabii bunları söylerken Diablo 2: Resurrected ile ilgili çalışmaların henüz bitmediğini de hatırlatalım.

PureDiablo editörleri, zırhtaki yansımalar gibi bir dizi etkileyici ayrıntıya dikkat çekti. Tabii izometrik bir oyundan bahsettiğimizi unutmayın, bu tür oyunlarda benzer ayrıntılar genellikle göz ardı edilir. Ayrıca editörler, Blizzard Entertainment’ı orijinal stil ve renk düzenine bağlı kaldığı için övdü.

Aşağıda, Diablo 2: Resurrected ‘daki klasik eşya setlerinin görünümünü gösteren bazı ekran görüntülerini sizler için derledik. Bu arada oyunun bir oynanış videosunu da görmek isterseniz bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Diablo 2 Resurrected 1 1

Diablo 2 Resurrected 3

Diablo 2 Resurrected 2 1

Sizce orijinal oyun ve yeniden yapım arasındaki bu benzerlik olumlu bir gelişme mi yoksa her şeyin yeniden tasarlanmasını mı tercih ederdiniz? Yukarıdaki görsellerde görünen ekipmanları beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.