Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destroy All Humans’dan 14 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Destroy All Humans bu yıl piyasaya çıkacak.

THQ Nordic’in oyunları arasında yer alan ve aylardır Steam üzerinde sergilenen Destroy All Humans’ın çıkış tarihi hala belli olmazken oyunla alakalı yeni bir video ortaya çıktı. Bu video da oyunun oynanışı gösterildi.

Destroy All Humans’dan 14 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi 2

Black Forest Games ve Pandemic Studios iş birliği ile geliştirilmeye devam edilen Destroy All Humans tek oyunculu bir oynanışa sahip olarak karşımıza çıktı. Aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkacak olan oyun uzaylıları konu alacak. Şehrin içerisine gelen uzaylılar klasik bir oynanışı karşımıza çıkaracak. Crypto-137 rolüne gireceğimiz yapım da uzaylı istilasına tanıklık edecek, aksiyon yüklü sahneler ile karşılaşacağız.

Çeşitli uzaylı silahların da yer aldığı yapım da şeytani tarafta yer alacak 1950’li yıllara gideceğiz. Zavallı insanları yok edeceğimiz yapımda etrafa korku salacak, dünyayı istila edebilmek için verilen görevleri başarmaya çalışacağız.

GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre Destroy All Humans geçtiğimiz günlerde düzenlenen PAX East 2020’de bekleyen oyuncular için bir oynanış videosu yayınlamış. PAX East 2020’de sahne alan geliştirici ve yayıncı ekip yayınladıkları 14 dakikalık yeni oynanış videosunda oyuncuları nelerin beklediğini gözler önüne sermiş.

Destroy All Humans! - PAX East 2020 Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.