Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2’nin Warmind DLC’si 8 Mayıs’ta Yayınlanacak!

Destiny 2’nin beklenen DLC'si 8 Mayıs'ta çıkacak.

2017 yılının en başarılı oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkan Destiny 2, yeni bir DLC almaya hazırlanıyor.

Destiny 2’nin Warmind DLC’si 8 Mayıs’ta Yayınlanacak 1

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Destiny 2, yeni DLC’si ile oyunculara egzotik silahlar ve yeni zırhlar sunuyor. Yeni zırhlar ile oyuncuların ölmesi zorlaşırken, oyun içerisindeki rekabet ortamı da kızışıyor olacak. Aldığı sayısız güncellemeler ile oyuncuların beklentisini karşılamayı başaran yapım, yeni içerikler sunarak yeni oyuncuları da bünyesine katmaya devam ediyor. Yayınlanmasıyla düşük seviyeli satışlara imza atan yapım, daha sonra aldığı güncellemeler ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı.

Neredeyse her hafta güncelleme alan Destiny 2, Warmind DLC’si ile de beklentileri karşılamaya çalışacak. Yeni DLC ile oyunculara birbirinden farklı görevler ve ödüller sunulacak. Oyuncular kazandıkları ödülleri karakterlerin de kullanabilecekler. Ödüller arasında oyuna yeni eklenen zırhlar da yer alacak. Yeni zırhlar hasar oranını oldukça düşürmekle beraber, oyuncular için adeta hayati önem taşıyacaklar.

Yeni DLC ile oyun içerisindeki bazı hatalarda ortadan kaldırılmış olacak. Destiny 2’nin Warmind DLC’si 8 Mayıs’ta oyunculara sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.