Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2 PC’deki FPS Değerinin Üst Sınırını Oyuncu Belirleyecek!

Destiny 2'nin PC'de maksimum ayarlarla sunacağı performans merak konusu olmaya devam ediyor. Oyunun PC'de sunabileceği potansiyel verim için ipucu veren bir haber yayınlandı. Destiny 2, yalnızca PC platformunda üst sınırını oyuncunun belirleyebileceği bir FPS sayacına sahip olacak.

Bungie tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan Destiny 2‘nin PC platformunda sergileyeceği performans oldukça büyük bir oyuncu topluluğu tarafından merak ediliyor. Destiny serisini PC platformuna getirecek olan oyunun, yüksek kapasiteli donanımlarda oldukça iyi bir performans vereceği bekleniyor. Ancak ortalama ya da nispeten daha düşük kapasiteli donanımlara sahip olup da Destiny 2’yi oynamak isteyecek PC oyuncularının akıbetinin ne olacağı merak ediliyor. Bungie tarafından gelen açıklamaya bakılırsa, bu konunun sağlam bir çözümü olacak.

destiny 2 1

Destiny 2, yalnızca PC platformuna özel olarak geliştirilmiş bir FPS sayacıyla gelecek. Bu sayacın ulaşacağı üst limitin belirlenmesi oyuncuya bırakılacak. Böylece donanımınıza göre en uygun biçimde optimize edilmiş performansı alacağınız aralığı belirleyebileceksiniz.

Destiny 2’nin sunacağı bütün özellikleri kusursuz biçimde çalıştırmak için nispeten kuvvetli bir donanıma sahip olmanız gerekecek. PC betası yaklaşırken sürekli açıklamalarda bulunan Bungie, oyuncuların bu durumdan olabildiğince az etkilenmesi için çözümler geliştirdiklerini açıklıyor.

Ayrıca bazı performans izleme programlarının Destiny 2’nin PC sürümü üzerinde düzgün çalışmayabileceği de açıklandı. Bu sebeple kendi aracını geliştiren Bungie, oyuncuların herhangi bir deneyimden eksik kalmasını istemiyor.

Destiny 2’nin PC versiyonu için güvenlik önlemleri almaya ihtiyaç duyduklarını, hileye yer vermek istemediklerini ve bu sbeeple sistemde açık oluşturabilecek üçüncü parti yazılımların bir kısmını engellediklerini açıkladılar.

Destiny 2’nin PC betası bu ayın son günlerinde gerçekleşecek. Konsol betasından alınan geri bildirimler ışığında denge ayarları elden geçirilmiş olacak. Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonu 6 Eylül 2017 tarihinde çıkış yapacak. PC versiyonu ise 24 Ekim 2017 tarihinde raflarda olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.