Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2’nin Egzotik Silahları Warmind Genişlemesi İle Büyük Ölçüde Değişiyor!

Destiny 2'nin Warmind DLC'si ile yenilikler geliyor.

Oldukça başarılı bir süreç geçiren Destiny 2, yakında Warmind isimli bir genişleme paketi alacak. Paket ile oyunculara yeni içeriklerin yanı sıra çok sayıda yeni değişikliklerde sunulacak.

Destiny 2’nin Egzotik Silahları Warmind Genişlemesi İle Büyük Ölçüde Değişiyor 2

2017 model bir oyun olarak karşımıza çıkan Destiny 2, dünyanın dört bir yanından oyuncuları bünyesinde bulunduruyor. Sürükleyici bir oynanış tarzına sahip olan oyunda, birbirinden farklı çok sayıda egzotik silah yer alıyor. Oyuna 8 Mayıs’ta gelecek olan Warmind DLC’si ile bu silahlar üzerinde de önemli değişiklikler oyunculara sunulmuş olacak. DLC ile silahlar arasında önemli bir ölçüde dengeleme yapılacak. Buna ek olarak yeni silahlar da oyuncuların beğenisine sunulacak. Bununla beraber yeni DLC oyuna yeni bir de edvanter sistemi getirecek.

Oyunda yer alan egzotik silahları da artık yükseltebileceğiz. Örneğin oyunda yer alan Coldheart isimli silahın artık seviyesini yükseltebilecek ve daha etkili bir hale getirebileceğiz. Ayrıca bu silaha özgü nadir bir eşyayı da kullanabileceğiz. Oyun içerisindeki rekabet düzeyini de etkileyecek olan genişleme paketi 8 Mayıs’ta oyunculara sunulacak. Paket nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak şuan için bilinmezken, oyuna dair büyük değişiklikler getireceğini biliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.