Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2’de Saldırı Süresi Ve Gecikme Süresi Bu Ay Gelecek Olan Güncelleme İle Değişiyor!

PC platformu için 24 Ekim'de çıkış yapacak olan Destiny 2 güncellenmeye ve geliştirilmeye devam ediyor.

2017 yılının en hızlı çıkış yapan oyunu olan Destiny 2, güncellenmeye devam ediliyor. Geliştirici koltuğunda Bungie’nin oturduğu Destiny 2, yayınlandığı günden bu yana sürekli güncellenerek oyun içerisinde ki hataları iyileştirmekte ve yeni özellikler eklemekte.

Destiny 2’de Saldırı Süresi Ve Gecikme Süresi Bu Ay Gelecek Olan Güncelleme İle Değişiyor 2

Oyun içerisine getirilen çeşitli güncellemeler ile Bungie, her sınıfın benzer zorluklarla oynayabileceği farklı stillere sahip birden çok oyuncuya sahip olmasını hedeflemektedir.  Rekabetçi modları ile çok fazla varyasyona sahip olan Destiny 2, çeşitli sınıflarda bulunan oyuncuları benzer hedeflere ulaştırmak için çeşitli etkinlikler düzenlemekte ve ödüller dağıtmakta.

Şuan PlayStation 4 ve Xbox One’da oynanabilen Destiny 2, 24 Ekim’de PC platformu ile oyun severler’in karşısına çıkacak. Milyonlarca bilgisayar oyuncusunun beklediği Destiny 2, konsol oyunlarından tam puanlar almayı başardı. Yayıncılığını Blizzard ve Activision’ın yaptığı Destiny 2, Destiny 1’in satış rakamları karşısında gölgede kaldı. Destiny 1’in daha çok satın alındığını duyuran Bungie, Destiny 2’nin daha fazla satış yapmasını ve oyun severler tarafından benimsenmesi için oyunun sürekli geliştirildiğini ve yeni özelliklerin eklendiğini belirtti.

Destiny 2’de Saldırı Süresi Ve Gecikme Süresi Bu Ay Gelecek Olan Güncelleme İle Değişiyor 3

Konsol oyuncuları tarafından keyifle oynanan Destiny 2, PC platformuna çıkışına sayılı günler kala güncellenmeye devam ediliyor. 24 Ekim’de PC platformu ile tanışacak olan oyun güncelleme paketlerinin tümünü içerisinde barındıracak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.