Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2 Steam’de 226.000 Oyuncuya Ulaştı!

Destiny 2'nin oyuncu sayısı patladı gitti.

1 Ekim itibari Steam’de lansmana çıkan ve oynaması ücretsiz olan Destiny 2 beraberinde yeni bir genişleme paketini de oyuncuların beğenisine sunmuştu. Steam üzerinde yayınlanması ile birlikte deli gibi oyuncu kazanan yapım 200.000 oyuncu sayısını aştı.

Destiny 2 Steam’de 226.000 Oyuncuya Ulaştı 2

Steam üzerinde yayınlanması ile olumlu geri bildirimler alan Destiny 2 şuanda bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilmeye devam ediliyor. 2 Ekim itibari ile 200.000 eş zamanlı oyuncuya ulaşan yapım, güncel gelen bilgilere göre 226.000 oyuncu sayısını geride bırakmış.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun Steam Charts verilerine göre şuanda yapım eş zamanlı olarak 226.362 kişi tarafından oynanıyormuş ve bu sayı giderek de artıyormuş. Tüm zamanların en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan yapım Steam’de yayınlanmasından kısa bir süre sonra da 200.000 eş zamanlı oyuncuya ulaşmayı başarmış.

Oyuncularına Shadowkeep adında yeni bir genişleme eşliğinde onlarca yeni içeriği oyuncuların beğenisine sunan yapım Steam lansmanı ile oldukça başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Eş zamanlı oyuncu sayısı ile beklentileri karşılamayı başaran yapım ücretsiz olması ile de oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Destiny 2: Shadowkeep – Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.