Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2 Steam’de 200.000 Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru Kırdı!

Destiny 2'nin Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısı yükselmeye devam ediyor.

2017’nin başarılı oyunlarından birisi olan Destiny 2 dün itibari ile bilgisayar platformu için Steam üzerinde oynanmaya başlandı.  3 yıldır  oynanmaya devam eden yapım Steam üzerinde ücretsiz oynanmaya başlaması ile de  yeni genişlemesi olan Shadowkeep’i de oyuncuların beğenisine sundu. Yeni genişleme paketi fiyatı ile adeta cepleri yakacak.

Destiny 2 Steam’de 200.000 Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru Kırdı 2

Gerçek zamanlı olarak 3 yıldır dünyanın dört bir yanında oynanmaya devam eden Destiny 2 artık Steam üzerinde oynanıyor. Bungie’nin başarılı oyunu Destiny 2 dün Steam üzerinde yeni genişleme paketi olan Shadowkeep’i de oyuncuları ile paylaştı. Steam üzerinde 159.00 TL fiyat etiketine sahip olan yeni genişleme paketi oyun içerisine epey yeni içerik getiriyor.

Bugün PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre ise oyun yayınlanmasından sonra Steam üzerinde 200.000 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşmış. Steam’de yeni bir rekor olarak duyurulan bu gelişme saatler sonra PC Gamer tarafından güncellenmiş ve yeni güncelleme bilgilerine göre Destiny 2’nin Steam’deki eş zamanlı oyuncu sayısı 214.000’i geride bırakmış.

Buna ek olarak oyunun Steam sayfasına göz atacak olursak yapım bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilmiş.

DESTINY 2 SHADOWKEEP Steam Trailer (2019)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.