Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2: Season Of Dawn Fragmanı Yayınlandı!

Destiny 2: Season Of Dawn 10 Aralık'ta yayınlanacak.

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Destiny 2 yeni bir sezon ile oyuncularının karşısına çıkmaya hazırlanırken oyunun eş zamanlı oyuncu sayısındaki artış da devam ediyor. Steam üzerinde oynaması ücretsiz olarak yayınlanan yapım, 2017 yılında piyasaya sürülmüştü.

Destiny 2 Season Of Dawn Fragmanı Yayınlandı 2

1 Ekim’de Steam üzerinde lansmana çıkan Destiny 2 oynaması ücretsiz olarak oyuncuların yüzünü güldürmüştü. Aynı tarihte Forsaken genişlemesi de alan yapım şimdi de yeni bir sezon ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 10 Aralık’ta oyunculara sunulacak olan yeni sezonun adı Season of Dawn yani Şafak Sezonu olarak duyurulurken oyuncular yeni sezonu beklemeye başladılar.

GamingBolt’un haberi ile ulaştığımız Destiny 2: Season Of Dawn detaylarına göre yeni sezon 10 Aralık’ta oyuncuların beğenisine sunulacakmış. Oyunculara sıralama ödülleri de sunacak olan yeni sezon da mevsimsel etkinlikler de eyer alacakmış. Sezonluk zırh setinin kilidini de açacak olan yeni sezonda oyunculara yeni silahlar ve techizatlar da sunulacak.

Yeni sezonda rekabetçi ortama ek olarak bazı yeni içerikler de oyunculara sunulacak.

Season of Dawn’ın fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Destiny 2: Shadowkeep – Season of Dawn Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.