Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2, Nefret Sembolü Tasarımına Sahip Olan Eşyaları Oyun İçerisinden Kaldıracağını Duyurdu!

Bungie bugün yaptığı açıklama ile birlikte oyun içerisinde nefret tasarımına sahip eşyaların kaldırılacağını belirtti.

2017 yılının en başarılı çıkış yapan oyunu olan Destiny 2, bugün yaptığı duyuru ile birlikte oyun içerisinde yer alan bazı nesnelerde ki tasarımların, Nazi Bayrağına benzetilmesi üzerine oyun içerisinden kaldırma kararı aldı.

Destiny 2 Nefret Sembolü Tasarımına Sahip Olan Eşyaları Oyun İçerisinden Kaldıracağını Duyurdu

Destiny 2’nin geliştiricisi olan Bungie’nin yaptığı açıklamada, oyun içerisinde ki nefret unsuru tasarımlarına sahip ve Nazi Bayrağına benzeyen tasarımların oyun içerisinden çıkarılacağını belirtildi. Destiny 2 içerisinde yer alan AA1 eldivenleri olarak isimlendirilen eldivenler de oyun içerisinden çıkarılacak.

Oyuncular tarafından eldivenlerin kaldırılması şiddetle karşılanırken, bazı kesimler eldivenlerin kaldırılmaması ve sadece tasarımlarının değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Ancak Bungie bu tür fikirlere kulak asmadı ve nefret sembolü olan bütün eşyaların ve nesnelerin oyun içerisinden kaldırma kararı aldı. Eşyaların ve nesnelerin ne zaman kaldırılacağı henüz açıklanmış değil.

Destiny 2 Nefret Sembolü Tasarımına Sahip Olan Eşyaları Oyun İçerisinden Kaldıracağını Duyurdu 2

Oyuncu kitlesini arttırmaya devam eden Destiny 2, oyun içerisinde ki eşyaları kaldıracağını açıklayınca oyun severler tarafından tepkiyle karşılandı. Şuan için Destiny 2 cephesinde gergin bekleyiş sürüyor. Oyun içerisine yeni eşyalar eklenecek mi sorusuna ise şuan için herhangi bir açıklama yapılmış değil. Bu durum satışları etkileyecek mi bekleyip göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.