Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2: Forsaken, Günlük Heroic Story Görevlerini Geri Getirecek!

Destiny 2: Forsaken, 4 Eylül'de yayınlanacak.

2017 yılının en başarılı ve en hızlı çıkış yapan oyunlarından birisi olan Destiny 2, Forsaken içeriğini  4 Eylül’de tüm dünyaya sunacak.

Destiny 2 Forsaken Günlük Heroic Story Görevlerini Geri Getirecek 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 6 Eylül 2017’de yayınlandı. Activision tarafından yayınlanan yapım, yeni içeriği ile oyuncuları tatmin etmeye çalışacak. Sayısız güncelleme alarak oyuncuların istekleri doğrultusunda geliştirmeler alan yapım, Forsaken içeriği ile oyunculara günlük etkinlikler ve görevler sunacak. Heroic Story görevleri ile oyuncuları sürükleyici bir yapıya götürecek olan bu görevler beraberinde oyunculara da sürpriz ödüller getirecek.

E3 2018’de de boy gösteren Destiny 2, yeni görevler ile oyunculara çeşitli zorluk seviyeleri de sunacak. Games Radar’ın haberine göre Bungie yaptığı açıklama da Daily Heroic Story görevlerini geri getireceğini ve bu görevlerin oyuncular tarafından çok beğenildiğini belirtmiş. Bungie oyun direktörü olan Steve Cotton, “oyuncular için daha fazla içerik geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz” açıklamasında bulundu. Yapılan röportajlara bakacak olursakda, oyunda sürekli çeşitli etkinliklerin yer alacağo ve oyuncular sık sık çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalacakları belirtiliyor.

Destiny 2: Forsaken, 4 Eylül’de tüm platformlara sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.