Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Destiny 2 Ace of Spades Nasıl Alınır?

Ace of Spades'in nasıl alınacağını anlattık.

Destiny 2: Forsaken’a başlayan her oyuncunun en çok istediği şeylerden birisi de, Destiny serisinin favori karakterlerinden olan Cayde-6’nın Ace of Spades silahıdır.

destiny 2 ace of spades guide 7 e1537715730438

Ace of Spades, iki adet perk ile birlikte geliyor. Bunlardan birisi Memento Mori. Memento Mori; bir düşmanı öldürdükten sonra silahınızın merrmilerini yenilerseniz, fazladan bir mermi elde etmenizi sağlıyor. Ayrıca nişan alırken, radarınızın aktif olmasına da yarıyor. Diğer perk ise Firefly. Firefly; şarjör değiştirme hızını artırıyor ve düşmanlarınızı kafa vuruşu ile öldürürseniz, onları patlatıyor.

Ace of Spades’i almak için, oyunun ana görevlerini yaparken karşınıza çıkacak olan Uldren Sov’u öldürmeniz gerekiyor. Uldren Sov’u öldürdükten sonra, Ace of Spades’e sahip oluyorsunuz. Ancak o elde ettiğiniz Ace of Spades, kırık. Kırık Ace of Spades’i alıp, Tower’da bulunan Banshee-44’e götürmeniz gerek. Banshee-44, Ace of Spades’i tamir edecek ancak birkaç malzemeye ihtiyacı var.

Lazım olan parçaları elde edebilmek için, Gambit modunda sizi işgal eden 5 düşmanı öldürmelisiniz. Strikes modunda, bir Hand Cannon kullanarak 250 düşman öldürmelisiniz. Son olarak ise Crucible modunda Hand Cannon kullanarak 25 düşmanı, kafa vuruşuyla öldürmelisiniz.

Bunları yaptıktan sonra; Tangled Shore, EDZ, IO ve Nessus’da bulunan Cayde’in önbelleklerini açmanız lazım.

Önbellekleri açtıktan sonra; Titan’a dönerek, Ace in the Hole görevini tamamlamanız lazım.

Bütün bunları yaptıktan sonra, Banshee-44’e gidin. Banshee-44, Ace of Spades’i tamir edecek ve Ace of Spades’e sahip olacaksınız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.