Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Demon’s Souls Karakter Yaratma Ekranının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Dark's Soul's PlayStation 5 için yeniden yapımıyla ilgili Sony yeni bilgiler paylaştı. Oyunun karakter yaratma ekranı ve fotoğraf modu gibi çeşitli birçok yenilik var.

Bugün Sony, PlayStation 5‘e özel Demon’s Souls‘ta ayrıntılı karakter yaratıcısı ve Fotoğraf Modu özelliğine ilk bakışını sundu. FromSoftware’den hayranların favorisi olan Demon’s Souls unvanının yeniden yapımı şu anda köşede ve bugün, Sony bize oyunun resmi olarak ortaya çıktığından beri oyuncuların görmeye istekli olduğu bazı özelliklere ilk kez göz atma fırsatı sundu.

Demons Souls Karakter Yaratmani Ekraninin Goruntuleri Ortaya Cikti

Sony’nin en son blog gönderisinde detaylandırdığı iki özellik, karakter oluşturma ve Fotoğraf Modu. Geliştiriciler, yeni karakter yaratıcısı ile görünümünüzü 16 milyona kadar farklı özelleştirme seçeneğine sahip olacağımızı söylüyor. Bu, PS3 oyunundan hatırlayacağınızdan daha fazla özelleştirme seçeneği anlamına gelir.

Oyuncular ayrıca Demon’s Souls Remake’in filtreler, kamera seçenekleri ve çok daha fazlasını içeren çok çeşitli Fotoğraf Modu seçenekleriyle birlikte geldiğini duymaktan mutluluk duyacaklar. Fotoğraf Modu, ikonik anları yakalamak için silahları ve kaskları gizlemenize ve göstermenize veya karakteri tamamen kapatmanıza olanak tanır.

Sony ayrıca, bu filtrelerden bazılarını normal oyun sırasında Fotoğraf Modu dışında uygulayabileceğinizi de onayladı; bunu tercih edenler için parlaklığı, kontrastı ve renk seviyelerini orijinal PS3 oyunundakilere çok benzeyecek şekilde ayarlamak için tasarlanmış olanlar da dahil.

Demon’s Souls’un Fotoğraf Modu ve karakter oluşturma aracı hakkında daha fazla ayrıntıyı Sony’nin resmi blogunda bulabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.