Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Deep Silver’ın Yeni Hayatta Kalma Oyunu Windbound 28 Ağustos’ta Lansmana Çıkacak

Windbound hayatta kalma oyunu olarak 28 Ağustos'ta yayınlanacak.

Bilgisayar platformu oyuncuları için Steam üzerinde birbirinden farklı oyunlar yayınlayan Deep Silver yepyeni bir oyun duyurusu ile gündeme geldi. Yeni oyun bilgisayar platformuna özgü olacak ve adı Windbound olarak belirlendi.

Deep Silver’ın Yeni Hayatta Kalma Oyunu Windbound 28 Ağustos’ta Lansmana Çıkacak 2

Hayatta kalma oyunu olarak duyurulan ve Steam üzerinde sergilenmeye başlanan Windbound oyuncuları daha önce karşılaşmadıkları bir dünyaya götürecek. Birbirinden farklı tehlikeler eşliğinde oyunculara korku ve gerilim türünde bir deneyim sunacak olan oyun da sırları açığa çıkarmak için verilen görevleri başarmaya çalışacağız.

Dsogaming’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Deep Silver’ın yeni hayatta kalma oyunu Windbound 28 Ağustos’ta Steam üzerinde lansmana çıkacakmış. Oyun Steam üzerinde sergilenmeye başlanmış ve bilgisayar platformuna özgü olarak piyasadaki yerini alacakmış.

Yeni oyunu bir fragman eşliğinde duyuran Deep Silver oyuncuları gizemli bir adaya götürerek hayatta kalabilmelerini istiyor. Bu ada da çeşitli tehlikeler olacağı ifade ediliyor. Tehlikeli denizlerde de mücadele etme fırsatı bulacağımız oyun içerisinde beslenme ihtiyacı için avlanacak, su bulmak için adayı dolaşacak, vahşi hayvanlara karşı mücadele edeceğiz.

Windbound - Brave the Storm Announce Trailer [Official]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.