Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Deep Silver Çalınan Metro Exodus Keylerini İptal Etti!

Metro Exodus'Un çalınan Steam keyleri iptal edildi.

15 Mart 2019’da konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Metro Exodus yayınlanması ile deli gibi satmaya devam ediyor. Satış listelerinde ilk sırayı kimseye kaptırmayan oyun, milyonlarca oyuncuya ulaşmaya devam ederken, bu sabah çalıntı key haberleri ile gündeme geldi.

Deep Silver Çalınan Metro Exodus Keylerini İptal Etti 1

4A Games’in 2019 model oyunu olan Metro Exodus bilgisayar oyuncuları için önce Steam’de ön siparişlere açılmış ve daha sonra da Epic Store’a transfer olmuştu. Bu haber ile kısa sürede gündeme bomba gibi düşen oyun Steam kullanıcıları tarafından da eleştirilmişti. Oyunculara oldukça sürükleyici bir deneyim sunan Metro Exodus’u bizlerde oynamış ve detaylı bir inceleme haberi yazmıştık. Oyun bu sabah ilginç bir haber ile gündeme geldi.

PC Gamer’ın haberi ile öğrendiğimiz gelişmeye göre Metro Exodus’un yayıncısı Deep Silver’ın bir fabrikasından Steam keyleri satılmış. Bilindiği üzere önce Steam’de oyunculara satılan yapım, daha sonra Epic Store’a transfer olmuştu. Deep Silver’da bu transfer sonrasında Steam’de geçerli olan kodları rafa kaldırmış  ve bir yıl sonrasını beklemeye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Deep Silver’ın fabrikalarından birinden bu Steam kodları çalınmış ve resmi olmayan kanallar aracılığı ile internet üzerinden satılmaya başlanmış.

Durumu farketen Deep Silver belirtilen kodları hemen devre dışı bırakarak Metro Exodus’un Steam’den temin edilmesini engellemiş. Deep Silver Steam topluluk sayfasından yaptığı açıklamada da kodların geçersiz olduğunu ve gerekli önlemlerin alındığını belirtiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.