Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead Or Alive 6’nın Son DLC Paketi Önümüzdeki Ay Yayınlanacak

Dead or Alive 6 için son bir güncelleme paketi gelecek.

Bir yıldan biraz fazla bir süre ve üç ayrı sezon geçtikten sonra Dead or Alive 6, son DLC‘sini Nisan ayı ortasında alacak. Savaşçı, çoğu mevsim geçişleri yoluyla toplu olarak satın alınabilen sonsuz indirilebilir kozmetik akışı ile ünlüdür. Bunlar genellikle temel oyunun kendisinden daha pahalıya mal olur.

Dead Or Alive 6nın Son DLC Paketi Önümüzdeki Ay Yayınlanacak

Bununla birlikte, pahalı sezon geçişleri için parayı öksürmek istemeyenler için çoğu kostüm, karakter ve müzik parçası ayrı olarak satın alınabilir. Yazma sırasında, oyun için satın alınabilir 422 DLC paketi vardır. Açıkçası akıl almaz.

Dead or Alive 6 yaması, v1.22 henüz belirtilmemiş bazı hataları ele alacaktır, ancak aynı zamanda yeni ‘yüksek toplum kostümleri’ ve ‘okul üniformalarını’ da kullanacaktır. Oyun beklendiği gibi çalışmaya devam edecek, çevrimiçi maçlar, sıralamalar ve DLC mağazası kalacak.

Tabii ki, Core fighters sürümü sayesinde Dead veya Alive 6’yı hiçbir şey harcamadan oynamak mümkündür . Sadece dört savaşçı sunarken, çevrimiçi sıralı dövüşlere, Versus, Arcade, Zaman Saldırısı, Eğitim ve Görev modlarına ve hikayeye bir girişe erişmenizi sağlar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Ahmet

    Çok bile dayandı. 5i boyayıp 6 yapmışlar.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.