Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead or Alive 6’nın İnceleme Puanları Yayınlandı!

Dead or Alive 6'nın inceleme puanları oldukça yüksek görünüyor.

Bilgisayar ve konsol platformu için bugün lansmana çıkan Dead or Alive 6 şu sıralar dünyanın dört bir yanında oyuncular tarafından oynanıyor. Dövüş oyunlarına farklı bir soluk getiren yapım fantastik oynanış atmosferi ile oyuncuların karşısına çıktı. Dead or Alive 6 inceleme puanlarında da bekleneni verdi.

Dead or Alive 6’nın İnceleme Puanları Yayınlandı 2

Bu sabah yayınlanan ve 11 Mart’a kadar yüzde 10 indirimle satılan Dead or Alive 6, 179.00 TL olarak Steam’de bilgisayar oyuncularına sunuluyor. Hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulan yapımın inceleme puanları da birer birer yayınlanmaya başladı. Sabah saatlerinden bu yana Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘karışık’ olarak değerlendirilen yapım, incelemelerden oldukça yüksek skor puanları aldı.

PC Invasion, PC Games N, GamingBolt gibi platformlarda mercek altına alınan yapım incelemelerde bekleneni başarı ile vermiş gibi görünüyor. Yayınlanan inceleme puanlarında Dead or Alive 6 neredeyse tam puan alarak oyuncuları şaşırtmayı başarmış.

Bünyesinde birbirinden farklı erkek ve dişi karakterlere sahip olan oyunda tek oyunculu ve çok oyunculu olarak mücadelelere katılabileceğiz. Oyuncular karşılarına çıkan düşmanı yere sermek için mücadele edecek ve seviyelerini artırmaya çalışacaklar.

Dead or Alive 6 İnceleme Puanları

PCGamesN – 9/10
TheSixthAxis – 7/10
Twinfinite – 4.5/5
Digitally Downloaded – 5/5
GamingBolt 9/10
PC Invasion 3.5/5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.