Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead Island 2 İçin Playstation 4 ve Xbox One Sürümleri İptal Edildi

Dead Island 2'nin Xbox One ve PlayStation 4 sürümlerinin iptal edildiğini ve oyunun yalnızca PC ve yeni nesil konsollara çalışacağını söyleyen raporlar ortaya çıktı.

Pek çok insan, Dead Island 2 ‘nin piyasaya sürüleceği umudunu uzun zamandır bıraktı ancak gerçekte oyun üzerindeki çalışmalar devam ediyor. Son raporlar, projenin arkasındaki stüdyo olan Dambuster‘ın PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerini oluşturma planlarından vazgeçtiğini gösteriyor. Şu anda oyun yalnızca PC, Xbox Series X/S ve PS5 konsolları için geliştiriliyor.

Bu bilgilerin kaynağı, sektör raporları konusunda iyi bir üne sahip olan analist MauroNL‘dir. Sözlerini doğrulamak için Dambuster Studios’un web sitesinde yayınlanan iş tekliflerinden alıntı yapıyor. Onlarda, ekibin PC ve yeni nesil konsollara gelen tanınmış bir AAA markasından bir oyun üzerinde çalıştığını okuyabilirsiniz. Oyun, Unreal Engine 4 tarafından desteklenmekte ve ışın izleme desteği de sunacak.

Dead Island

Dead Island 2 ‘nin yeni nesil sürümleri geliştirme planları, onlar hakkındaki bilgiler bir yıl önce ortaya çıktığı için sürpriz değil. Yeni olan, Xbox One ve PlayStation 4 için sürümün iptal edilmesidir. Ancak böyle bir hareket şaşırtıcı değil. Şimdiye kadar oyunun mevcut sürümünün herhangi bir görüntüsünü görmedik, bu yüzden muhtemelen lansman için hala uzun bir süre beklemek zorundayız ve her geçen ay XONE ve PS4 sürümleri gittikçe daha az mantıklı hale geliyor.

Hatırlayacağınız gibi, Dead Island 2 ‘yi çok uzun zamandır bekliyorduk, proje yedi yıl önce duyurulmuştu. O zamandan beri geliştiricileri iki kez değiştirdi. Önce Yager Development’ın yerini Sumo Digital aldı ve ardından proje, Homefront: The Revolution’ı geliştirmesiyle bilinen Dambuster Stüdyoları ekibi tarafından devralındı.

Bu son geliştirici, neredeyse iki yıldır oyun üzerinde çalışıyor. Geliştiricilerin sıfırdan mı başladığını yoksa öncekiler tarafından hazırlanan öğelerin en azından bazılarını kullanmaya mı karar verdiğini bilmiyoruz. Dead Island 2’nin en son halinden ilk materyalleri uzun süre beklemek zorunda kalmayacağımızı umabiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.