Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead Cells – Rise of the Giant 23 Mayıs’ta Switch’e Geliyor!

Dead Cells - Rise of the Giant 23 Mayıs'ta Switch'e çıkıyor.

Konsol ve bilgisayar platformunda geçtiğimiz yıldan bu yana oynanan Dead Cells 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Tüm platformlarda satışlarına devam eden yapım, ücretsiz genişlemesi olan Rise of the Giant’ı 23 Mayıs’ta Switch platformu oyuncularına sunacak.

Dead Cells Rise of the Giant 23 Mayıs’ta Switch’e Geliyor 2

2018 yılından bu yana hem konsol hem de bilgisayar platformunda oldukça başarılı satışlara imza atan Dead Cells, Steam’de 40.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Bilgisayar platformunda oldukça beğenilen yapım, satış rakamları ile de grafiklerini yükseltmeye devam ediyor. Bugün GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre Dead Cells’in ücretsiz genişleme paketi olan Rise of the Giant’ın Switch platformu oyuncularına sunulacağı belirtiliyor. Haberde Switch platformunda Dead Cells’e sahip olan tüm oyuncular Rise of the Giant genişlemesine ücretsiz olarak sahip olacağından söz ediliyor.

Bilindiği üzere 28 Mart’ta hem konsol hem de bilgisayar oyuncularına sunulan Rise of the Giant genişlemesi ücretsiz olarak oyuna bir dizi içerik getirmişti. Yeni seviyeler, yeni düşman modelleri, yeni içerikler ve yeni skinleri karşımıza çıkaran genişleme 23 Mayıs’ta Nintendo Switch oyuncularına sunulacak.

Genişleme ile bilgisayar platformuna gelen tüm içerikler Switch oyuncularına da sunulacak. Dileyen Switch kullanıcıları 23 Mayıs’ta Nintendo eShop üzerinde Rise of the Giant genişlemesine sahip olabilecekler.

15+ Minutes of Dead Cells: Rise of the Giant on Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.