Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Dead Cells 2020’nin İlk Aylarında The Bad Seed Adında Bir Genişleme Alacak!

Dead Cells önümüzdeki yıl ücretli bir DLC paketi alacak.

Kış temalı güncellemesi olan The Legacy’i dün akşam saatlarinde oyunculara sunan Dead Cells yeni yıl için farklı planlar da yapmaya başladı. Başarılı yapım 2020’nin ilk aylarında The Bad Seed adlı bir genişleme paketini oyunculara sunacak.

Dead Cells 2020’nin İlk Aylarında The Bad Seed Adında Bir Genişleme Alacak 2

Motion Twin’e milyonlarca dolar kazandıran Dead Cells başarılı gidişatına devam ederken yeni yıl için yeni bir genişleme paketi üzerinde de çalışmaya başladı. The Legacy güncellemesi ile oyuncuları yeni yıla hazırlayan geliştirici ekip, 2020’nin ilk aylarında oyuna The Bad Seed adında yeni bir genişleme paketi getirecek. Steam üzerinde sergilenen genişleme paketi ile oyunculara yeni bir tırpan sunulacak. Oyuncular bu tırpan ile karşılarına çıkan düşmanları daha rahat ve daha hızlı bir şekilde etkisiz hale getirebilecekler.

Genişleme ile oyunculara The Arboretum, The Swamp ve The Heart of the Swamp olmak üzere oynanabilir 3 yeni alan sunulacak. İki yeni seviyeyi de getirecek olan pakette yeni canavarlar ve daha fazla yeni içerik yer alacak.

Ücretli olarak oyunculara sunulacak olan The Bad Seed epey zengin bir yapı da karşımıza çıkacak. Oyun içerisindeki aksiyon seviyesi de artacak.

Teaser Dead Cells 'The Bad Seed' DLC - Coming Q1 2020!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.