Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DCS World Steam Edition Yeni Bir Genişleme Almaya Hazırlanıyor!

DCS World Steam Edition'ın yeni güncellemesi cepleri yakacak.

PC platformu için 2013 yılında lansmana çıkan DCS World Steam Edition günümüzde oynaması ücretsiz olarak oynanmaya devam ederken, yeni bir genişleme duyurusu yapıldı. Yeni genişlemenin adı F-16C Viper olarak duyurulurken fiyatı cep yakacak.

DCS World Steam Edition Yeni Bir Genişleme Almaya Hazırlanıyor 2

Oyuncuları sürükleyici bir savaş dünyasına götüren DCS World Steam Edition yeni alacağı genişleme ile oyunculara yeni uçak modelleri ve yeni içerikler sunacak. PC platformuna özel olarak geliştirilen ve yayınlanan yapım, yeni alacağı genişleme ile oyunculara yeni içerikler sunarken aynı zamanda gerçekçi bir modda sunacak. Steam’de 376.59 TL olarak ön siparişlere açılan genişleme, 25 Eylül’e kadar yüzde 20 indirimle 301.27 TL olarak satışlarına devam edecek.

1970’lerde geliştirilen ve tek koltuklu, tek motorlu bir avcı uçağı olarak bilinen F-16C yeni genişleme ile oyuncuların beğenisine sunulacak. Viper, Sidewinders, Amraam’lar ve 20 mm’lik 6 namlulu top silahlarına sahip olan uçak modeli, oyuncuların oldukça beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Oyuncular yeni uçak modeli ile daha gerçekçi ve ayrıntılı kokpitler ile karşılaşacak, gelişmiş silah sistemleri kullanma fırsatı elde edecekler.

F-16C Viper 25 Eylül 2019’de PC oyuncuları için Steam’de yayınlanacak.

DCS: F-16C Viper Introduction

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.