Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DC Universe Online, Wonder Woman Hediyeleri Dağıtıyor

DC Universe Online, Wonder Woman Günü şerefine 21 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında tüm oyunculara ücretsiz Wonder Woman hediyeleri veriyor.

DC, Wonder Woman Günü’nü kutlamaya başladı ve DC Universe Online oyuncuları da, 21 Ekim’de yayınlanan ücretsiz Wonder Woman hediyeleri sayesinde eğlenceye katılabilecek. Bu Wonder Woman Günü, karakterin 80. gününü onurlandırıyor.

Oynaması ücretsiz, çok oyunculu bir aksiyon oyunu olan DC Universe Online, on yıl önce 2011’de PC ve PlayStation 3’e çıktı ve oyuncuların kendi kahramanlarını oluşturmalarına ve World’s Finest ile birlikte savaşmalarına izin verdi. Elbette, kullanıcılar Batman, Süpermen, Wonder Woman ve diğer birkaç ikonik DC karakterinin rollerini üstlenebiliyor.

DC Universe Online

DC Universe Online’dan Wonder Woman Hediyesi

Wonder Woman Günü ve Themyscira Prensesi’nin 80. yıldönümünü kutlamak için Dimensional Ink Games, DC Universe Online için Wonder Woman merkezli birkaç ücretsiz hediye yayınladı. Ücretsizler bugün yayına girdi ve önümüzdeki ay 17 Kasım’a kadar erişime açık kalacak. Oyuna girerek, aşağıdaki hediyeleri kazanabileceksiniz.

  • Amazon Warrior Chroma Pack,
  • Bombshell Wonder Woman’s Aegis,
  • Champion of Themyscira’s Shield,
  • Reforged Wonder Woman Bracers,,
  • Transparent Wonder Plane,
  • Wonder Woman’ın 80. Yıl Dönümü Posteri,
  • Wonder Woman’ın 80. Yıl Dönümü Amblemi.

Bu, Wonder Woman’ın sadık bir şekilde kahramanın 80 yıllık tarihini onurlandırmasının güzel bir yolu ve Wonder Woman’ın Kill the Justice League‘in DC FanDome fragmanındaki görüntüsünü dikkate alırsak, ünlü kadın kahraman çok geçmeden başka bir etkileşimli macerada ortaya çıkacak.

Garip bir şekilde, LEGO Batman ve Injustice  gibi video oyunlarındaki tüm konuk oyuncuları için, ikonik savaşçı henüz kendi başına tam gelişmiş bir macerada başrol oynamadı. Özellikle böyle bir proje esasen God of War’ın ayak izlerini takip edebileceğinden, umarım bu bekleyiş bir gün sona erecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.