Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

DayZ’nin Livonia Haritası 13 Kasım’da Yayınlanacak!

DayZ’nin yeni genişleme paketi 13 Kasım'da lansmana çıkacak.

Steam üzerinde 99.00 TL fiyat etiketi ile satışlarına devam eden DayZ yakında alacağı yeni harita ile oyuncularına farklı bir atmosfer sunacak. Yeni içerikleri de karşımıza çıkaracak olan harita 13 Kasım’da piyasaya sürülecek.

DayZ’nin Livonia Haritası 13 Kasım’da Yayınlanacak 2

Bohemia Interactive’in milyonlara ulaşan oyunu olan DayZ yeni haritası ile oyuncuların yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Eylül ayının sonlarına doğru duyurulan yeni haritanın adı Livonia olarak belirlenirken yeni harita Steam üzerinde de sergilenmeye başlanmıştı. Ne zaman çıkış yapacağı konusunda 2019 içerisini hedef gösteren yeni haritanın net çıkış tarihi artık biliniyor.

163 km2 bir alana sahip olacak olan Livonia haritasının ne zaman yayınlanacağı geliştirici ekip tarafından henüz duyurulmazken, Inside Xbox yeni haritanın 13 Kasım 2019’da lansmana çıkacağını belirtmiş. Inside Xbox Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda 13 Kasım’da oyuncuların Livonia haritasına erişebileceklerini duyurmuş.

Oyun içerisine ürkütücü ve gerilim yüklü bir alan getirecek olan Livonia’da keşfedilebilir onlarca farklı içerikler de yer alacak. Oyuncular yeni haritada bir üs inşa edecek, hastalık bulaşmış zombilerden korunmaya çalışacaklar.

Polonya’nın güneyindeki bir alanı kapsayacak olan Livonia nehirlere, göllere, bataklıklara ve daha fazasına ev sahipliği yapacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.