Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

DayZ Şimdiye Kadar 4 Milyon Sattı

DayZ bir dönüm noktasına daha ulaştı.

Post apokaliptik bir dönemi konu alan ve kurgusal dünya Chernarus’ta geçen DayZ uzun süredir erken erişim sürümü devam eden bir oyundu. Yapımcı firma Bohemia Interactive ise bugün bir açıklama yaparak DayZ’in dünyasına şimdiye kadar 4 milyon ‘Survivor’ katıldığını duyurdu.

dayz simdiye kadar 4 milyon satti 1

Bir diğer deyişle açıklamak gerekirse, beta aşamasına geçtikten bir hafta sonra DayZ’in standalone sürümü toplamda 4 milyon kopya satışına erişmiş oldu ve bu tüm dünyayı kapsıyor. DayZ’in baş tasarımcısı olan Bohemia çalışanı Eugen Harton ise konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

DayZ’de yeni oyuncuları görmek daha güzel fakat daha da önemli olan şey var olan topluluğumuzun biraz ara verdikten sonra yavaş yavaş tekrar oyuna geri dönmesi. Şu anda açık olan onlarca topluluk sunucumuz var ve PC betasının ardından günlük aktif oyuncu sayımızı da iki kat artırdık. Özellikle son 2 yılın bizim ve topluluğumuz açısından çok zorlu geçtiğini düşününce, bu büyüme çok mutluluk veren bir değişiklik.’

Çıkışı adeta ‘yılan hikayesine’ dönüşen ve beklentilerle başa çıkmakta zorlanan DayZ, kısa süre önce betaya geçmişti. Oyun şu anda Steam’de 76,99 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.