Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

DayZ Kısa Bir Süreliğine Steam’de Ücretsiz Oldu

dayZ kısa bir süreliğine Steam üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor.

Bohemia Interactive, açık dünya hayatta kalma oyunu olan DayZ için Steam‘de ücretsiz bir hafta sonu fırsatı olduğunu açıkladı. Oyun 21 Mayıs ile 25 Mayıs 2020 tarihleri arasında Steam üzerinde ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor.

DayZ Kısa Bir Süreliğine Steamde Ücretsiz Oldu

Bir zamanların popüler hayatta kalma oyunu olan DayZ, bugünden itibaren PC’de Steam üzerinden ücretsiz bir hafta sonu fırsatı sunuyor. Ücretsiz süre tam olarak Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak ve 25 Mayıs 2020 Pazartesi gününe kadar devam edecek.

DayZ’in sunduğu her içerik ücretsiz süreye dahil edilecek, yani yeni Livonia haritasında oynayabileceksiniz. Oyunu ücretsiz promosyon sırasında satın almaya karar verirseniz, Livonia DLC için yüzde 20 indirim ile birlikte temel oyun için yüzde 40 indirim kazanabilirsiniz.

Diğer platformlara gelince, PlayStation 4’te DayZ, PlayStation 4 Extended Play Sale’in bir parçası olacak ve 13-27 Mayıs arasında, temel oyunda yüzde 40 ve Livonia DLC’de yüzde 20 indirim alacaksınız. Xbox Gold Üyeleri de 19-25 Mayıs arasında yüzde 40 indirim alıyor.

DayZ’e aşina değilseniz, oyun hayatta kalabilmeniz için gerekli olan minimum kaynaklarla geniş bir açık dünya da size sunar. Oyuncular bu büyük dünyada kıyamet sonrası zombi ortamında hayatta kalmalarına ve diğer oyuncularla karşılaşmalarına yardımcı olacak malzemeler, yiyecekler ve diğer öğeleri aramalıdır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

4 Yorum

  1. yalan

    yalan haber yapmayın baktım 100 tl gözüküyor hala

    0
    0
    Cevap
    • Ekim Demirci

      Merhaba, haber içerisinde’de belirttiğim gibi Türkiye saati ile 20:00’da Ücretsiz olarak yayınlanmaya başlayacak.

      0
      0
      Cevap
      • metin

        ücretsiz deneme sürümü bitince oyun tekrardan paralı mı olucak yani ben dayz 2 gün ücretsiz süresi bitince oynamak için para ile mi satın almak gerekiyor

        0
        0
        Cevap
        • Ekim Demirci

          Metin merhaba, evet haftasonuna özel olarak oyuncuların oyunu deneyimleyebilmesi için ücretsiz oldu. Ücretsiz haftasonu fırsatı bittiğinde oynamaya devam edebilmek için oyunu satın alman gerekecek.

          0
          0
          Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.