Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

DayZ, 5 Yıl Aradan Sonra 1.0 Sürümü İle Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor!

DayZ 5 yıl sonra erken erişimden çıkma kararı aldı.

2013 yılından bu yana PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda erken erişim oyunu olarak oynanan DayZ, 13 Aralık’ta tam sürüme geçiş yapacak.

DayZ 5 Yıl Aradan Sonra 1.0 Sürümü İle Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor 2

Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren DayZ, 5 yıldır erken erişim oyunu olarak oynanıyordu. Steam topluluk sayfası üzerinden bir duyuru yapan geliştirici ekip, oyunun 1.0 sürümünü 13 Aralık’ta yayınlayacaklarını belirtti. Açık dünyada zombilere karşı mücade ettiğimiz oyunda gece ve gündüz döngüsü eşliğinde hayatta kalmak için savaşacağız. Oyun içerisinde geniş bir dünyada benzersiz çok sayıda silah ile ilerlemeye çalışacağız.

5 yıldır geliştirilme sürecinde olan DayZ, Steam’de bilgisayar oyuncularına 76.99 TL gibi bir fiyat ile sunulmuştu. Erken erişim sürecinde olumlu ve olumsuz geri bildirimler alan yapım 1.0 sürümü ile daha geniş ve zengin bir içerik kalitesine ulaşacak. Erken erişim sürecinde sadece İngilizce dil seçeneğine sahip olan yapım, tam sürüm ile dil sayısını artıracak mı bilinmiyor. Geçtiğimiz ay beta olarak da oynanabilen yapım 1.0 sürümü ile mevcut hataları ortadan kaldırmış olacak.

Kısa bir trailer eşliğinde duyurulan 1.0 sürümü, 13 Aralık Perşembe günü oyunculara sunulacak.

Yayınlanan trailer’ı aşağıdan izleyebilirsiniz.

DayZ is leaving Early Access on December 13 - PC 1.0 Launch Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.