Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Days Gone’un Yeni Ekran Görselleri Yayınlandı!

Days Gone'un yeni ekran görselleri oldukça kaliteli görünüyor.

PlayStation dünyası tarafından beklenen Days Gone her geçen gün yeni detaylar ile oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. 26 Nisan 2019’da lansmana çıkacak olan oyun bugün de yeni oyun içi görsellerini oyunculara sundu.

Days Gone’un Yeni Ekran Görselleri Yayınlandı 2

Zombilerle dolu bir dünyaya konu alacak olan oyunda gerçekçi bir yapı eşliğinde zombiler ile mücadele edeceğiz. Tek oyunculu olarak oynanacak olan yapımda 4K grafik açıları eşliğinde zombileri etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Oyun içerisinde yer alacak olan yardımcı karakterler ile yer yer diyaloglara girecek ve fikir alışverişinde bulunacağız. Ancak bu diyalog ekranları otomatik olarak gerçekleştirilecek. Yani biz seçenekler arasından seçimler yapamayacağız.

SIE Bend Studio tarafından geliştirilen yapım, zengin içeriği ile PlayStation 4 oyuncularını sürükleyici bir zombi dünyasına götürecek. Bugün oyun içerisine dair yeni görseller yayınlayan geliştirici ekip bizleri nasıl bir atmosferin beklediğini bir kez daha gözler önüne seriliyor.

PlayStation 4 Pro’da çekilen ekran görüntüleri bizlere ayrıntılı olarak oyun içi zorlu ortamları gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde haberlerimizde yer bulan Days Gone yayınlanmasından sonra çeşitli genişleme paketleri ile içeriğini genişletmeye devam edecek.

Days Gone’un Yeni Ekran Görselleri Yayınlandı 5

Days Gone’un Yeni Ekran Görselleri Yayınlandı 4

Days Gone’un Yeni Ekran Görselleri Yayınlandı 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.