Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Days Gone’un Son Fragmanında Kurt Ve Ayılar Gösterildi!

Days Gone'da zombiye dönüşmüş kurtlar ve ayılar da yer alacak.

Çıkışına son bir gün kalan ve hala gündemden düşmeyen Days Gone yarın PlayStation 4 platformunda oynanabilir olacak. Merakla beklenen oyundan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Oyunun son paylaşılan fragmanında ayı ve kurt saldırıları gösterildi.

Days Gone’un Son Fragmanında Kurt Ve Ayılar Gösterildi 2

Günlerdir çeşitli fragmanlar ile oyun içerisine dair çeşitli detayları bizlere sunan SIE Bend Studio yeni bir fragman daha yayınladı. Geçtiğimiz gün oyun içerisinde kullanacağımız motosiklet hakkında detaylı bilgi veren bir fragman daha yayınlanmıştı. Motosikletimizi nasıl tamir edeceğimiz hakkında iblgi sahibi olduğumuz fragman hala izlenmeye devam ederken yeni bir fragman daha yayınlandı. Zombi ordularına karşı mücadele edeceğimiz oyunda kurtlarında yer alacağını daha önce belirtmiştik.

Aç kalan kurtlar tarafından takip edileceğimiz oyunda ayıların da karşımıza çıkacağı belli oldu. Oyuncular görevleri yerine getirmeye çalışırken sık sık kurt saldırılarına ve ayı saldırılarına maruz kalacağız. Bizler için oldukça tehlikeli olacak olan bu hayvanlar oyun içerisinde en büyük düşmanlarımız arasında yer alacak. Hem gece hem de gündüz karşımıza çıkacak olan ayılar ve kurtlar adeta bizi parçalamak için mücadele edecekler.

Days Gone - Infected Predators | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.